Project Description

Tosca-2by4

Met entresol

Tosca is een ruime recreatiewoning. De woning heeft een entresolvloer waardoor er zowel boven als beneden geslapen kan worden. Als u besluit om boven te gaan slapen kunt u de hele benedenverdieping als woonruimte gebruiken. Door de grote glazen voor- en achtergevel baadt de recreatiewoning in een zee van licht. De woning is geheel geïsoleerd en heeft een verwarm- en koelinstallatie via een duurzaam elektrisch warmtepompsysteem.

 

Buiten afmetingen = 7.00 x 5.00 m

Binnen afmetingen = 6.00 x 4.30 m

Vloeroppervlak = 39 m2

Nok hoogte = 5.60 m

Wand hoogte = 3.00 m

Slaapplaatsen = 2 tot 4 p

2by4-Chalet Tosca-Axonometry1 2by4-Chalet Tosca-Section2 2by4-Chalet Tosca-Section1 2by4-Chalet Tosca-Left 2by4-Chalet Tosca-Front 2by4-Chalet Tosca-2nd Floor 2by4-Chalet Tosca-1st Floor-A2by4-Chalet Tosca-1st Floor-B

De recreatiewoningen kunnen met 1.2 meter verlengd worden als u behoefte heeft aan meer ruimte. De kosten voor het verlengen zijn: 5.000 euro inclusief btw /1.20m*.

Mocht u enthousiast zijn maar andere ruimtelijke wensen hebben, neem dan gerust contact met ons op. Wij wisselen hierover graag met u van gedachten. Wij kunnen voor u, binnen eenzelfde moderne uitstraling en met eenzelfde efficiënt productiesysteem, een uniek ontwerp maken afgestemd op uw specifieke wensen en locatie.

* De aangegeven prijs is inclusief vergunning, transport en plaatsing. Er kunnen echter  bijkomende kosten zijn afhankelijk van de bouwlocatie en uw wensen. Op onze site staan alle mogelijke bijkomende kosten vermeld. Aan de  aangegeven prijzen en beelden kunnen geen rechten worden ontleend.