Project Description

Nabucco-2by4

Doorlopende ruimte

Nabucco is de grootste van de drie type woningen. Doordat het sanitair in het midden van de woning is geplaatst lopen de ruimtes in elkaar over. Beide gevels zijn geheel van glas waarbij één gevel voor tweederde open geschoven kan worden. De entresolvloer maakt het mogelijk om ook boven te slapen en daarmee komt de onderverdieping vrij voor het woonprogramma. De woning is geheel geïsoleerd en heeft een verwarm- en koelinstallatie via een duurzaam elektrisch warmtepompsysteem.

 

Buiten afmetingen = 8.20 x 5.00 m

Binnen afmetingen = 7.20 x 4.30 m

Vloeroppervlak = 48 m2

Nok hoogte = 5.60 m

Wand hoogte = 3.00 m

Slaapplaatsen = 2 tot 6 p

 

2by4-Chalet Nabucco-Axonometry1 HQ

2by4-Chalet Nabucco-Section2 2by4-Chalet Nabucco-Section1 2by4-Chalet Nabucco-Left 2by4-Chalet Nabucco-Front 2by4-Chalet Nabucco-1st Floor2by4-Chalet Nabucco-2nd Floor

De recreatiewoningen kunnen met 1.2 meter verlengd worden als u behoefte heeft aan meer ruimte. De kosten voor het verlengen zijn: 5.000 euro inclusief btw /1.20m*.

Mocht u enthousiast zijn maar andere ruimtelijke wensen hebben, neem dan gerust contact met ons op. Wij wisselen hierover graag met u van gedachten. Wij kunnen voor u, binnen eenzelfde moderne uitstraling en met eenzelfde efficiënt productiesysteem, een uniek ontwerp maken afgestemd op uw specifieke wensen en locatie.

* De aangegeven prijs is inclusief vergunning, transport en plaatsing. Er kunnen echter  bijkomende kosten zijn afhankelijk van de bouwlocatie en uw wensen. Op onze site staan alle mogelijke bijkomende kosten vermeld. Aan de  aangegeven prijzen en beelden kunnen geen rechten worden ontleend.