Project Description

Aida-2by4

Fijn compact

Aida is een zeer compacte recreatiewoning. De woning heeft een dubbelhoge leefruimte met glazen gevel tot aan de nok. De glazen gevel kan voor tweederde open worden geschoven. Aan de achterzijde zit een afsluitbaar slaapvertrek bestaande uit een twee persoonsbed met daarboven een hoogslaper voor twee personen. Via de glaspui aan de achterzijde van de woning is zicht door de woning heen mogelijk en komt er veel licht binnen. Naast de complete keuken heeft de woning een ingebouwde voorraadkast, boven de badkamer is extra bergruimte gecreëerd.
De woning is geheel geïsoleerd en heeft een verwarm- en koelinstallatie via een duurzaam elektrisch warmtepompsysteem.

 

Buiten afmetingen = 5.80 x 5.00 m

Binnen afmetingen = 4.80 x 4.30 m

Vloeroppervlak = 21 m2

Nok hoogte = 5.60 m

Wand hoogte = 3.00 m

Slaapplaatsen = 2 tot 4 p

2by4-Chalet Aida-Axonometry12by4-Chalet Aida-Floor 2by4-Chalet Aida-Front 2by4-Chalet Aida-Section1 2by4-Chalet Aida-Section2

De recreatiewoningen kunnen met 1.2 meter verlengd worden als u behoefte heeft aan meer ruimte. De kosten voor het verlengen zijn: 5.000 euro inclusief btw /1.20m*.

Mocht u enthousiast zijn maar andere ruimtelijke wensen hebben, neem dan gerust contact met ons op. Wij wisselen hierover graag met u van gedachten. Wij kunnen voor u, binnen eenzelfde moderne uitstraling en met eenzelfde efficiënt productiesysteem, een uniek ontwerp maken afgestemd op uw specifieke wensen en locatie.

* De aangegeven prijs is inclusief vergunning, transport en plaatsing. Er kunnen echter  bijkomende kosten zijn afhankelijk van de bouwlocatie en uw wensen. Op onze site staan alle mogelijke bijkomende kosten vermeld. Aan de  aangegeven prijzen en beelden kunnen geen rechten worden ontleend.