Het ultieme buitengevoel, dat is wat u krijgt met de recreatiewoning ontworpen door 2by4-architects.

Ook altijd al het gevoel gehad meer buiten te willen zijn? Ontsnappen aan de drukte van de dag en meer één worden met de natuur? De recreatiewoningen van 2by4-architects geven u de mogelijkheid die wens te realiseren.

De recreatiewoningen van 2by4 kunnen vrijwel in elk landschap en op elke locatie geplaatst worden. Het zijn duurzame goed geïsoleerde onderhoudsvrije woningen die compleet afgewerkt opgeleverd worden. De woning is het hele jaar door te gebruiken en kan verwarmd en gekoeld worden.

De recreatiewoningen worden compleet afgewerkt met keuken en badkamer geleverd. Indien u liever zelf een interieur ontwerpt kunt u kiezen voor een casco recreatiewoning. Zo heeft u de complete vrijheid  van inrichting. De recreatiewoning kan ook ingezet worden als bijvoorbeeld kantoorruimte, poolhouse of hobbyruimte.

De bouwtijd is slechts enkele weken omdat de woningen uit prefab elementen bestaan. De elementen worden in een hal vervaardigd waardoor de productie weersonafhankelijk is. Zo kan onder gecontroleerde omstandigheden precies en vakkundig gewerkt worden.

 

 

modellen

2by4-architects heeft een drietal recreatiewoningen ontwikkeld voor de particuliere markt. Op deze site treft u informatie aan over deze recreatiewoningen. Met de geprefabriceerde recreatiewoningen geeft 2by4-architects een antwoord op de groeiende behoefte aan een hoogwaardige moderne recreatiewoning. Naast deze prefab recreatiewoningen ontwerpen wij ook op maat gemaakte woningen voor onze klanten binnen eenzelfde optimaal productiesysteem. Zo kunnen hoogwaardige woningen duurzaam, scherp geprijsd en snel gerealiseerd worden.

werkwijze

Nadat er uitgezocht is of de recreatiewoning op uw gewenste locatie gerealiseerd mag worden vindt er een afstemmingsoverleg plaats. Hierbij worden alle opties doorgesproken en vertaald in een passende offerte. Vervolgens wordt er een omgevingsvergunning aangevraagd en de recreatiewoning in productie genomen. 2by4-architects werkt hierbij samen met een aantal vaste bouwers die de woning prefabriceren en op de gewenste locatie monteren en afbouwen. Na de sleutel overdracht kunt u genieten van uw nieuwe onderkomen.

Klanten aan het woord

“Wat een geweldig huis is dit. Zoveel licht en zoveel ruimte. We hebben er erg van genoten.”

Marian

“Unbelievably inspiring design which in addition to being beautiful, is simplistic, completely functional, Eco-friendly and blends seamlessly with the natural environment.”

Barry Koren

“Strikingly simple yet very atractive object. It perfectly integrates with the landscape.”

Susanna

Er zijn drie typen recreatiewoningen; Aida-2by4, Tosca-2by4 en Nabucco-2by4. De typen variëren qua afmeting en inrichting.

Latest From The Blog

  • Taschen cabins 2by4-architects

Taschen book cabins nl

June 30th, 2015|Comments Off on Taschen book cabins nl

De recreatiewoning is gepubliceerd in het boek; Cabins, hutten, cabanes van uitgever Taschen, Philip Jodidio

  • rock-the-shack-gestalten-2by4-architects

Rock the schack nl

June 30th, 2015|Comments Off on Rock the schack nl

De recreatiewoning van 2by4-architects is gepubliceerd in Rock the Shack, ‘The architecture of cabins, cocoons […]

  • beurs-eigen-huis-2by4

Beurs Utrecht nl

June 30th, 2015|Comments Off on Beurs Utrecht nl

2by4-architects staat op de beurs Realiseerd je droomhuis in de Jaarbeurs in Utrecht van 17 […]

  • extreme-minimalism-architecture-2by4-architects

extreme minimalism architecture nl

June 30th, 2015|Comments Off on extreme minimalism architecture nl

De recreatiewoning van 2by4-architects is gepubliceerd in Extreme Minimalism architecture, Chris van Uffelen, Braun Publishing, […]