2by4 is een maatschappelijk geëngageerd bureau dat architectuur inzet om de kwaliteit van het bestaande te verbeteren. In het werk van 2by4 gaat het niet om de sensatie maar om de essentie van de opgave.

werkwijze

Wij zien elk project als een compleet nieuwe opgave en uitdaging waar we samen met de opdrachtgever nieuwe ideeën ontwikkelen en een project in elke fase op maat kunnen maken; van het eerste concept tot de selectie van materialen en het opzetten van de detaillering.

zorghuisvesting

2by4-architects is gespecialiseerd in zorghuisvesting. Door de jaren heen hebben wij waardevolle en brede kennis opgedaan met betrekking tot zorg voor mensen met een indicatie en voor ouderen, welke wij doorgaans toepassen in ons werk. Bezoek onze zorg website voor alle relevante informatie.

particuliere opdrachtgevers

2by4-architects heeft een lange lijst van particuliere klanten opgebouwd voor wie wij door de jaren heen op maat gemaakte projecten gerealiseerd hebben; van woninguitbreidingen, renovaties en herbestemming tot innovatieve vrijstaande en geschakelde woningen. Bezoek onze particuliere opdrachtgever website voor alle relevante informatie.

Selectie van onze projecten

Wij werken aan opgaven in woningbouw, zorg, stedenbouw, landschap, onderwijs, openbare gebouw, culturele gebouwen, sportfaciliteiten en openbaar vervoer.

Laatste nieuws

  • oldenzaal

2by4-architects was asked to design a luxurious apartment block on an estate in Oldenzaal

oktober 13th, 2015|Reacties uitgeschakeld voor 2by4-architects was asked to design a luxurious apartment block on an estate in Oldenzaal

  • 201501013 Terschelling

New project: Dune villa Terschelling

oktober 13th, 2015|Reacties uitgeschakeld voor New project: Dune villa Terschelling

  • 20151013 beach houses

New project: 50 beach houses in Petten

oktober 13th, 2015|Reacties uitgeschakeld voor New project: 50 beach houses in Petten

  • 20151013 Tuinpaviljoen

New project: Garden Pavilion in Zaandijk

oktober 13th, 2015|Reacties uitgeschakeld voor New project: Garden Pavilion in Zaandijk